Ρίχνει ακόντιο στο Παρίσι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ρίχνει ακόντιο στο Παρίσι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο Κρητικός Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο Grand Prix του Πεκίνου, αγωνίζεται σήμερα στις 2.30 ώρα Ελλάδας στον ακοντισμό στα πλαίσια του Handisport Open Paris 2018 - Paris 2018 World Para Athletics Grand Prix στη Γαλία.

Και σε αυτό το ταξίδι κοντά στον Μανώλη βρίσκεται ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρησή του για το Παρίσι ανέφερε:

‘’Τελευταίο ταξίδι εκτός Ελλάδας πριν το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η  συμμετοχή μου στο Grand Prix του Παρισιού είναι η 5η αθλητική διοργάνωση που συμμετέχω για φέτος. Για μένα είναι άλλοι δυο αγώνες προετοιμασίας, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να φέρω τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

*          το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

Τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το  νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας’’

 

mesaralive.gr  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα