Ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα  στο αεροδρόμιο Τυμπακίου

mesaralive.gr  16 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα  στο αεροδρόμιο Τυμπακίου

Φώτο: mesaralive

Μπορεί ο βροχερός καιρός να «απείλησε» την εκδήλωση με τα κλασσικά αυτοκίνητα εντός του αεροδρομίου Τυμπακίου, ωστόσο δεν πτόησε τους διοργανωτές της!

Τόσο η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων, όσο και ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» , αποφάσισαν να μην «αναβάλλουν» το ραντεβού στο αεροδρόμιο και η συνέχεια τους δικαίωσε! Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με παλιά αυτοκίνητα στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε εντός του αεροδρομίου Τυμπακίου. Και βέβαια όλοι, μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και μέλη της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων, έφυγαν ενθουσιασμένοι από το αεροδρόμιο του Τυμπακίου!

Ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλα αυτά τα Κλασικά Οχήματα!

Όπως ανέφερε μιλώντας στο mesaralive.gr  o Πρόεδρος της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Νομού Ηρακλείου κ. Νίκος Κοπιδάκης, «βρεθήκαμε εδώ σε συνεργασία  με το σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στα πλαίσια της επαφής που επιζητεί η λέσχη μας με κάθε σύλλογο και ομάδα!  Είμαστε πάνω απ΄ όλα φίλοι όλα τα μέλη της Λέσχης μας, είμαστε μια ομάδα και όλο αυτό το κάνουμε από αγάπη για το παλιό κλασσικό αυτοκίνητο”. Ο κ. Κοπιδάκης εξηγεί ότι η ενασχόληση με το Κλασσικό αυτοκίνητο είναι πάνω απ΄ όλα αγάπη, είναι ένα ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο. «Η οδήγηση είναι το αποκορύφωμα. Το συναίσθημα ξεκινά από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι με ένα παλιό αυτοκίνητο, να το βρεις, να βρεις ανταλλακτικά, να το φτιάξεις, ενώ το αποκορύφωμα έρχεται όταν θα το βάλεις μπροστά να το οδηγήσεις» μας είπε ο κ. Κοπιδάκης.

Επίσης πρόσθεσε ότι η Λέσχη έχει σήμερα σαράντα περίπου  μέλη ενεργά μαζί με τις οικογένειές τους.  Επίσης ότι υπάρχουν μέλη και από τη Μεσαρά, σημειώνοντας ότι η Λέσχη λειτουργεί ενεργά και δυναμικά τα τελευταία δέκα χρόνια διοργανώνοντας εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Κλασσικών Αυτοκινήτων Νομού Ηρακλείου ευχαρίστησε την Διοίκηση του αεροδρομίου Τυμπακίου, τον Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η πολύ όμορφη συνάντηση.

Ενθουσιασμός
Κατενθουσιάστηκαν τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» από την επαφή τους αλλά και τη βόλτα με τα κλασσικά οχήματα των  μελών της Λέσχης. Μιλώντας στο mesaralive.gr  ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανώλης Στεφανουδάκης, ευχαρίστησε τη Λέσχη γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία τονίζοντας «ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη Κυριακή για  όλους όσους βρεθήκαμε  στο αεροδρόμιο Τυμπακίου και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα Κλασσικά αυτά οχήματα. Ευχαριστούμε πολύ την Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων και τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Κοπιδάκη. Επίσης ευχαριστούμε τον Εισαγγελέα κ. Νίκο Μαρκάκη που είναι  μέλος της Λέσχης και βοήθησε ώστε να γίνει αυτή η συνάντηση. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του αεροδρομίου Τυμπακίου, την Μονάδα  και το προσωπικό που φρόντισαν για την φιλοξενία μας στο χώρο» ανέφερε ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

 

mesaralive.gr  16 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα