
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Food Styling: Tina Webb
Το διάσημο ισπανικό ποτό με κρασί και κομμάτια φρέσκων φρούτων είναι από τις καλύτερες επιλογές για καλοκαιρινά τραπέζια και βραδιές στη βεράντα με φίλους. Σερβίρεται παγωμένη και αρέσει πολύ.
Μερίδες: για 1 μεγάλο μπολ
Χρόνος προετοιμασίας: 15'
Έτοιμο σε: 15'
Υλικά
- 1 μπουκάλι κρασί Αγιωργίτικο
- 1 κρασοπότηρο μπράντι
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 2 μήλα ξεφλουδισμένα, σε μικρούς κύβους
- 1 πορτοκάλι, σε φέτες
- 4 βερίκοκα ώριμα, ψιλοκομμένα
- μπόλικα παγάκια
- 2 σόδες αναψυκτικό
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο, γυάλινο μπολ αδειάζετε το κρασί μαζί με το μπράντι. Προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 2
Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα φρούτα, τα παγάκια, τις σόδες και ανακατεύετε. Η σαγκρία σερβίρεται σε γυάλινα ποτήρια καλά παγωμένη.
Ηλίας Μαμαλάκης
Πηγή: olivemagazine.gr

Δείτε επίσης
- Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν ξανά το Ισραήλ γιατί «είναι ζωτικό για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα
- Η πρώην καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ επικρίνει την πολιτική Μερτς στο μεταναστευτικό
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
- ΄Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας- Λιβύης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η απάντηση της Αθήνας
- Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές