Σαράντα ημέρες χωρίς τον αγαπητό Μιχάλη...

cretalive.gr  23 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σαράντα ημέρες χωρίς τον αγαπητό Μιχάλη...

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται την Κυριακή 25 Αυγούστου από την απώλεια του Μιχάλη Γ. Σημαντηράκη, ενός Ηρακλειώτη επιχειρηματία που είχε ξεχωρίσει ως ιδιαίτερα ευγενής, ηθικός και αγαπητός άνθρωπος.

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 8.30 π.μ στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου, της ενορίας Αθανάτων Γουρνών στις Γούρνες Τεμένους.

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, 22-7-2019, στην Εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών όταν μία πεζή γυναίκα επιχείρησε ξαφνικά να διασχίσει κάθετα την Εθνική οδό, σε σημείο χωρίς διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, η γυναίκα να τραυματισθεί ελαφρά και ο ίδιος να υποστεί έμφραγμα και να ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Ο άδικος χαμός του έχει γεμίσει θλίψη την οικογένεια του η οποία επιθυμεί με αφορμή το συμβάν, αλλά και τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν σχετικά με αυτό τις μέρες που το ακολούθησαν, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη και τον άνθρωπο, να υπογραμμίσει ότι η ευθύνη του ατυχήματος με κανένα τρόπο δε βαρύνει τον θανόντα που οδηγούσε νόμιμα τη μοτοσικλέτα του και να επισημάνει την ανάγκη της πολιτείας και των αρμοδίων να εντείνουν τις δράσεις που αφορούν στην οδική διαπαιδαγώγηση και στην εμφύσηση σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, πεζούς και οδηγούς.

 

cretalive.gr  23 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα