Μεσαρά: Σαράντα μέρες απο το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μάνα και κόρη

  21 February, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Σαράντα μέρες απο το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μάνα και κόρη

Εκείνη τη νύχτα άνοιξαν πληγές που δε θα κλείσουν ποτε...

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τη "μαύρη" μέρα που χάθηκαν στην άσφαλτο η 37χρονη αστυνομικός Όλγα Φραγκιαδάκη και η τρίχρονη κορούλα της, Στέλλα.

Σαράντα ημέρες από τότε που οι Μοίρες, η Μεσαρά, η Κρήτη όλη "πάγωσε" από την τραγική είδηση του θανάτου τους στο φρικτό τροχαίο μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι τους,  στη διασταύρωση Φανερωμένης - Γαλιάς.

Κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει τη χαμογελαστή Όλγα και το τρίχρονο αγγελούδι της, που έσβησαν τόσο άδικα, με τον πόνο και τη θλίψη να παραμένουν για τα δύο θύματα της τραγωδίας.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι τιμησαν τη μνήμη μάνας και κόρης σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες, όπου τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο τους.

Το μοιραίο τροχαίο

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο, με αποτελεσμα η ίδια, αλλά και η 3χρονη Στέλλα να βρούν τραγικό θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Θυμηθείτε το βίντεο ντοκουμέντο του θανατηφόρου τροχαίου

Το νανούρισμα

Το ποίημα που γράφτηκε από την Υβα Κουμαντάκη την ημέρα της κηδείας τους ως αποχαιρετισμός, ένα μήνα μετά έγινε ένα μελωδικά λυτρωτικό «Νανούρισμα» από τον γνωστό καλλιτέχνη Δημήτρη Ζωγραφάκη που αγκάλιασε με συγκίνηση αυτή τη σκέψη.

Η μητέρα προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη της για να μη φοβάται, περνώντας το μήνυμα ότι θα είναι για πάντα μαζί! Ερμηνεύουν: η μικρή Μαρια και η Έρη Παξιμαδακη.  Η φωτογραφία στο βίντεο είναι από σκίτσο της μικρής Μαρίας…

 

  21 February, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ