Σαρωτικοί οι έλεγχοι Ειδικών Ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. στην ενδοχώρα του Ηρακλείου

  05 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σαρωτικοί οι έλεγχοι Ειδικών Ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. στην ενδοχώρα του Ηρακλείου

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας στο Νομό Ηρακλείου, με τις στοχευμένες επιχειρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη! Πρόκειται για επιχειρήσεις, οι οποιες πραγματοποιούνται στα πλαίσια του σχεδίου που έχει εκπονηθεί και εφαρμόζεται από την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, με τα αποτελέσματα της να είναι άκρως θετικά και τα ευρήματα - σε πολλές περιπτώσεις - θεαματικά.

Στόχος είναι φυσικά να ανακουφιστούν άμεσα και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό οι τοπικές κοινωνίες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newshub.gr τα αποτελέσματα είναι εξόχως ικανοποιητικά.

Ειδικές Ομάδες

Συμφωνα με το σχεδιασμο, Ειδικές Ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν ελέγχους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, από νωρίς το πρωί, ως αργά τη νύχτα. Κινούνται συνεχώς σε όλο το μήκος και το πλάτος του νομού Ηρακλείου, σε όλη την ενδοχώρα δηλαδή.

«Ο έλεγχος συνεχίζεται με αμείωτη ενταση σε διάφορες περιοχές της Υπαίθρου του Νομού Ηρακλείου από αστυνομικούς Ειδικών Ομάδων. Και οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν», ανέφερε αστυνομική πηγή στο newshub.gr.

Αίσθημα ασφάλειας

Τα επιτυχή αποτελέσματα των ελέγχων της Αστυνομίας έχουν διπλή συνέπεια: αφενός προβληματίζουν τους παραβάτες, αφετέρου τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας του απλού πολίτη.

«Ηταν κάτι που περιμέναμε εδώ και καιρό να συμβεί στην περιοχή μας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι έλεγχοι αποτελούν θέμα συζήτησης και στο καφενείο του χωριού», σημειώνει κάτοικος περιοχής της Ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου.

Είναι αλήθεια πως οι πολίτες περίμεναν με αγωνία την εκπόνηση και εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου, καθώς Κοινή θέση ήταν ότι η Υπαιθρος δεν τύγχανε της δέουσας προσοχής, τη στιγμή που η παραβατική συμπεριφορά ήταν μεγάλη.

 

newshub.gr.

 

  05 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα