Σχολεία: Πρεμιέρα με προβλήματα για την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης

Επεσε το σύστημα με το καλημέρα - Προβλήματα για τους μαθητές στο webex
Πολλά προβλήματα παρατηρούνται στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης μετά την επιβολή του lockdown η οποία ισχύει από σήμερα για όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. Οι μαθητές προσπαθούν από το πρωί να μπουν στην πλατφόρμα webex, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας η πρόσβαση είναι αδύνατη.
Οπως ενημερώνουν πολλοί εκπαιδευτικοί με τους οποίους επικοινώνησε το ethnos.gr η πρόσβαση είναι αδύνατη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ και σε αυτές που καταφέρνουν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς η πλατφόρμα πέφτει.
Από το υπουργείο Παιδείας επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην πλατφόρμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και καταβάλλονται προσπάθειες για να επανέλθει το σύστημα και να γίνουν κανονικά τα μαθήματα.
Δείτε επίσης
- Κορονοϊός: 237 νέα κρούσματα και 28 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
- Super League: Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό
- Ερχονται καταιγίδες στην Κρήτη-Εκτακτο δελτίο απο την ΕΜΥ
- “Εχουμε πληροφορίες - Ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο της Γουχάν”
- Οι κανόνες για το άνοιγμα των εκκλησιών
Σχετικά άρθρα
- Τηλεκπαίδευση: Πώς θα βαθμολογηθούν οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
- Ένωση Γονέων Δήμου Φαιστού: Τηλεκπαίδευση το πιο σύντομο ανέκδοτο …
- “Η καθολική τηλεκπαίδευση, ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα που πιστώνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα”
- Σχολεία: Ομαλά εξελίσσεται σήμερα η διδικασία της τηλεκπαίδευσης
- Σε ρυθμούς τηλεκπαίδευσης απο αύριο σχολεία και πανεπιστήμια