Σχολικά είδη για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τετράδια, μολύβια, στυλό, ντοσιέ και άλλα σχολικά είδη, συγκέντρωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου με την στήριξη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου και κατοίκων της περιοχής.
Το κάλεσμα του ΚΣ Τυμπακίου έπιασε τόπο και ήδη ετοιμάστηκε το δέμα με τα σχολικά είδη για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου, στηρίζοντας την προσπάθεια της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου η οποία συμμετείχε στην πανελλήνια εκστρατεία του «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων (ξηρά τροφή), κάλεσε μέλη του και μη να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.
Η ανταπόκριση ήταν θετική και έτσι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα φτάσουν και σχολικά είδη από Τυμπάκι και Κόκκινο Πύργο.

Δείτε επίσης
- Mεσαρα: Επέστερψε στην οικογένεια της η 14χρονη Αλεξάνδρα
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Δήμος Γόρτυνας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
- Tυμπάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση δυο νέα παιδιά μετα απο σοβαρό τροχαίο
Σχετικά άρθρα
- MINOAN LINES: Βραβεύτηκε από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» για τη διαχρονική προσφορά και στήριξή της
- Πρώτο κουδούνι με… ανατιμήσεις στα σχολικά είδη: Έρευνα αποκαλύπτει αυξήσεις μέχρι και 34,21%
- Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν να στηρίζουν “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και το 2022!
- Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου: Κυματίζει ξανά στην Τραπέζα η γαλανόλευκη!
- Δίπλα στους σεισμόπληκτους ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου