Σε αναμονή κι άλλα καταστήματα σε Μοίρες και Ζαρό

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σε αναμονή κι άλλα καταστήματα σε Μοίρες και Ζαρό

Καθημερινά αυξάνονται τα καταστήματα ''σε αναμονή''

Πριν 15 μέρες έφτασε και στη Μεσαρά όπως πρώτο είχε γράψει το Mesaralive.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), και η δράση αρχίζει να «θεριεύει» με τους καταστηματάρχες αλλά και τους πελάτες τους να ανοίγουν μια «αγκαλιά» αγάπης σε όλους εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα βασικά!

Ο  λόγος για την «Αναμονή» στην οποία μπαίνουν ολοένα και περισσότερα καταστήματα, ενώ το ενδιαφέρον παρουσιάζεται αυξημένο.  Τι σημαίνει όμως ότι ένα κατάστημα βρίσκεται σε «Αναμονή»; Ο Καταστηματάρχης, αναρτά μια ταμπελίτσα – έστω και σε απλό χαρτί- σε εμφανές σημείο του καταστήματος που γράφει «Αναμονή», ενώ ο πελάτης που μπαίνει έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ένα προϊόν ή υπηρεσία, και να ζητήσει να μπει σε «Αναμονή».  Ότι είναι σε «Αναμονή» γράφεται σε ένα πίνακα σε εμφανές σημείο του καταστήματος και όταν ένας άνθρωπος που το έχει ανάγκη πάει να το ζητήσει, αυτό που του αποδίδεται. Ο συνάνθρωπος για τον συνάνθρωπο δηλαδή!!!!

Αρκετά τα καταστήματα

Ήδη στην περιοχή της Μεσαράς αρκετά είναι τα καταστήματα που έχουν μπει σε «Αναμονή» σε Μοίρες αλλά και σε Ζαρό. Όπως μας είπε ο Μάνος Τσαβολάκης ο άνθρωπος που τρέχει προκειμένου αυτή η αγκαλιά αγάπης για τον συνάνθρωπο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα έχουν μπει σε «Αναμονή» τα παρακάτω καταστήματα:
Μοίρες Κρεοπωλείο – Νικολούδης
Μανάβικο Μοίρες Γιώργος Λιονάκης  
ARTos&coffee Μοίρες
Καφέ Σκαραβαίος Μοίρες
Κομμώσεις Ρούλα Μοίρες
Ψητοπωλείο «Το νόστιμο» Μοίρες
«Jazz Cafe» Στέλιος Πετρόπουλος Μοίρες
καφενείο Απέναντι Μοίρες
Καφέ Μανούσος Μοίρες

Και στο Ζαρό

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Ζαρός μπαίνει σιγά σιγά στην δράση «Αναμονή» με το Φούρνο Λεμονάκη  να έχει  ήδη  προϊόντα σε «Αναμονή» , ενώ στη δράση συμμετέχει και το Κρεοπωλείο Μανιουδάκης Κωσταντίνος.

Ενδιαφέρον από το Τυμπάκι

Να προστεθεί ότι  υπάρχει ενδιαφέρον από καταστηματάρχες του Τυμπακίου οι οποίοι ρωτούν πως μπορούν να βάλουν τα καταστήματά τους σε «Αναμονή» και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δούμε και το πρώτο κατάστημα σε «Αναμονή» στο Τυμπάκι!

 

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ