Νέα  σύσκεψη στο Τυμπάκι για το προσφυγικό

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νέα  σύσκεψη στο Τυμπάκι για το προσφυγικό

Φωτο: mesaralive.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου, για το προσφυγικό.

 Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), χθες καταγράφηκαν έντονες αντιδράσεις από τους  φορείς του Τυμπακίου, αλλά και από κατοίκους, για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε το τοπικό συμβούλιο του Τυμπακίου, και ο Δήμαρχος Φαιστού, φορείς αλλά και κάτοικοι όχι μόνο του Τυμπακίου, αλλά και από τα χωριά του πρώην δήμου Τυμπακίου. Μάλιστα αποφασίστηκε, να συνεδριάσει σήμερα το Τοπικό Συμβούλιο Τυμπακίου με τους φορείς και τα τοπικά συμβούλια του πρώην Δήμου Τυμπακίου, για να καταγραφούν οι απόψεις και να συνταχθεί ψήφισμα το οποίο θα κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού.

Πριν λίγο ο Πρόεδρος των Βώρων κ. Φασουλάκης, κατέθεσε πρόταση να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του πρώην δήμου Τυμπακίου ως μέσο πίεσης,  αν  προχωρήσει το θέμα για δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή.  Στην πρόταση αυτή συμφώνησαν αμέσως οι  δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος και της ελλάσονος αντιπολίτευσης αντιστοιχα Φασομυτάκης και Μερωνιανάκης.

 Το mesaralive.gr παρακολουθεί την αποψινή σύσκεψη και θα σας ενημερώσει με νεώτερη ανάρτησή του.

 

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα