Σε ένα δύο μήνες έτοιμο το Πολυδύναμο στο Τυμπάκι… και μετά;

mesaralive.gr  13 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σε ένα δύο μήνες έτοιμο το Πολυδύναμο στο Τυμπάκι… και μετά;

φωτο:mesaralive.gr

Την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι με την λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου στο Τυμπάκι, εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις Μοίρες παρουσία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης, όσο και οι αντιδήμαρχοι που πήραν το λόγο, καθώς και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη.

Ο κ. Αρμουτάκης τόνισε την αναγκαιότητα για υγειονομική κάλυψη της περιοχής του Τυμπακίου με δεδομένο ότι εκτός από τους δημότες που εξυπηρετεί, καλύπτει και ανάγκες του Νότιου Ρεθύμνου.

Μάλιστα χαρακτήρισε την περιοχή του Τυμπακίου ως ακάλυπτη παντελώς, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς και να υπάρξει πολιτική βούληση ώστε το Πολυδύναμο Τυμπακίου να στελεχωθεί, καλύπτοντας τις μεγάλες υγειονομικές ανάγκες της περιοχής και να μη μείνει ένα άδειο κτήριο.

Και η  αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τιτάκη από την πλευρά της αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα λειτουργίας του Πολυδύναμου στο Τυμπάκι, ενώ η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Μαρία Σοφουλάκη απευθυνόμενη στον κ. Ηγουμενίδη  τόνισε «σε ένα δυο μήνες το Πολυδύναμο θα είναι έτοιμο, όμως να το δείτε σαν πρόκληση έτσι ώστε αυτό να ενδυναμωθεί και να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Στο Τυμπάκι εξυπηρετείται κόσμος από τις Καμάρες μέχρι τα Μάταλα, όλο τον πρώην Δήμο Τυμπακίου και το νότιο Ρέθυμνο.

Ζητάμε να χαρακτηριστεί και το Πολυδύναμο Τυμπακίου άγονο, όπως υπάρχει αίτημα για το ΚΥ Μοιρών.

Θα λειτουργήσει το ακτινολογικό; Ο χώρος υπάρχει.

Είναι απαραίτητη η λειτουργία ακτινολογικού, όπως και η λειτουργία μονάδας βραχείας νοσηλείας. Δεν θα παραιτηθούμε από αυτά τα αιτήματα.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε γιατί χάθηκαν πολλά χρόνια…» είπε η κ. Σοφουλάκη.

 

mesaralive.gr  13 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα