Σε Κρότο -Τράχουλα - Λεντα οι φυσιολάτρες του Ηρακλειου!

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Σε Κρότο -Τράχουλα - Λεντα οι φυσιολάτρες του Ηρακλειου!

Στα νότια του ν.Ηρακλείου θα περπατήσει και θα κολυμπήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Στα νότια του ν.Ηρακλείου θα περπατήσει και θα κολυμπήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 15-7-2018.

«Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Κρότος (υψόμ.450μ) στα νότια των Αστερουσίων.
Από χωματόδρομο και με θέα πάντα το νότιο Κρητικό θα κατηφορίσουμε για την παραλία του Τράχουλα, αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στο σπηλαιώδη ξωκλήσι της Παναγίας στην Βήθανο, με την απέραντη θέα στα νότια παράλια της περιοχής.

Μετά το μπάνιο μας στο Τράχουλα, θα ανέβουμε λίγο προς τα πάνω, περνώντας από το μικρό κομμάτι, αλλά πανέμορφο του φαραγγιού του Τράχουλα (ή Πηδημάτου) για να φθάσουμε στο χωματόδρομο.

Σε συνδυασμό χωματόδρομου με μονοπάτι θα περάσουμε από τις παραλίες Λούτρα, Πετράκη και θα τερματίσουμε στον Λέντα για ξανά μπάνιο όποιος επιθυμεί και φαγητό.
Ω.Π. 4:30 Β.Δ. 1
Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν, μπορούν με το λεωφορείο να μεταβούν αμέσως στον Λέντα για μπάνιο, ή ότι άλλο επιθυμούν και να περιμένουν την υπόλοιπη ομάδα για συνάντηση και επιστροφή στο Ηράκλειο.
Επίσης εάν κάποιοι δεν επιθυμούν να κολυμπήσουν στην παραλία του Τράχουλα (Ψιλή Άμμος), μπορούν πρίν την παραλία από τον χωματόδρομο να προχωρήσουν για τον Λέντα.

Ω.Π. 4:30 Β.Δ. 1
Αρχηγός: Ζαχαράκης Γιώργος 6977594308
Αναχ: 08:00», καταλήγει η ανακοινωση
 

 

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα