Σε κωματώδη κατάσταση που τραυματίστηκε σε τροχαίο

neakriti.gr  28 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Σε κωματώδη κατάσταση που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Για 17 ολόκληρες μέρες δίνει τον δικό της αγώνα για την ζωή, η 23χρονη οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο Καστελίου-Αρκαλοχωρίου,στο νομό Ηρακλείου.

Παραμένει στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση παρά την διακοπή της καταστολής που έχει επιτευχθεί..

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αν και η αναπνοή της δεν υποστηρίζεται μηχανικά,  έχει κακή νευρολογική εικόνα, γεγονός που αποδίδεται σύμφωνα με τους νευροχειρουργούς σε διάχυτη νευραξονική βλάβη.

Το τροχαίο ατύχημα της 11ης Μαρτίου

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και από εκεί κρίθηκε αναγκαίο , η διακομιδή της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και σήμερα Πέμπτη, σημειώθηκαν τροχαία ατύχημα στο Ηράκλειο, το ένα μάλιστα εξ αυτών αφορούσε καραμπόλα οχημάτων στην εθνική οδό με ελαφρύ τραυματισμό.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος λόγω και της βροχής.

 

neakriti.gr  28 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα