Σε Προφήτη Ηλία, Μονή Παλιανής και Κάτω Ασίτες ο Βασίλης Λαμπρινός

mesaralive.gr  27 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Σε Προφήτη Ηλία, Μονή Παλιανής και Κάτω Ασίτες ο Βασίλης Λαμπρινός

Τον Προφήτη Ηλία επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 26 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και υποψήφιους της Δύναμης Πολιτών.

Σε σχετική ανακοίνωση της "Δύναμης Πολιτών" αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος συζήτησε με το Τοπικό Συμβούλιο για τα έργα που έχουν γίνει στο χωριό, όπως τα δύο μεγάλα αρδευτικά δίκτυα, και ενημέρωσε σχετικά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για το καλοκαίρι, την εργολαβία της αγροτικής οδοποιίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και έδωσε τις κατευθύνσεις σχετικά με τους δρόμους όπου θα γίνουν οι παρεμβάσεις. Επίσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι μελετάται η κατασκευή νέου αγωγού που  θα φέρει περισσότερο νερό στην περιοχή.

 

Το έργο είναι πλέον εφικτό και οικονομικά, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, καθώς η άρδευση έχει περάσει στην αρμοδιότητα του Δήμου από την ΔΕΥΑΗ. Επιπλέον, ο Βασίλης Λαμπρινός εξήγησε ότι η αξιοποίηση του κάστρου του Προφήτη Ηλία (Ρόκα) συμπεριλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα της Δύναμης Πολιτών. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος περπάτησε στο χωριό και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος έκανε προσκυνηματική επίσκεψη στο μοναστήρι της Παλιανής και ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις Κάτω Ασίτες, όπου και πάλι συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ευχήθηκε "Καλή Ανάσταση".

 

Μετά τις επισκέψεις του ο Δήμαρχος δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε τα χωριά και τις αστικές περιοχές του Δήμου ισότιμα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές και προσπαθούμε πάντα στο μετρό των δυνατοτήτων μας να δίνουμε λύσεις. Θεωρούμε ότι η αγροτική παραγωγή είναι καίρια για την ανάπτυξη του τόπου, για αυτό με μεγάλα έργα ενισχύουμε την άρδευση στον Προφήτη Ηλία και σε ολόκληρη την περιοχή του Τεμένους".

 

mesaralive.gr  27 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα