Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Τυμπακίου

  11 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Τυμπακίου

Ανακοίνωση Υφυπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Τυμπακίου:

 «Σε απάντηση της Ερώτησης των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου, αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συνολικού προϋπολογισμού 2.890.000€, ενημερώνουμε πως έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019.

Επιπλέον, στις 4-11-2019, ενέκρινα το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης και δόθηκε σχετική εντολή προκειμένου να αποσταλεί το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης στον Δήμο Φαιστού. Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών από το Δήμο η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αντίθεση με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που επιχειρεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση, παραμένουμε συνεπείς, χωρίς αστερίσκους, στις αρχικές μας δεσμεύσεις για την ουσιαστική ενίσχυση του αθλητισμού σε όλη την επικράτεια.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του συνιστώ όμως να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε άλλα θέματα. Η Μεσαρά είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης και αυτό δεν αλλάζει με όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν εφεύρουν».

 

  11 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ