Σεμινάρια για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος από τον ΣΕΟΜΜ

mesaralive.gr  28 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σεμινάρια για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος από τον ΣΕΟΜΜ

Την ευκαιρία να νομιμοποιηθούν, να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως δίνει ο Σύλλογος Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς, μέσα από σεμινάρια που υλοποιεί.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΕΟΜΜ αριθμεί μέχρι στιγμής 105 μέλη! Η ευκαιρία που δόθηκε με το πρώτο σεμινάριο για την  απόκτηση άδειας ασκήσεως  επαγγέλματος μηχανικού αυτοκινήτων, ήταν μεγάλη αφού όπως λέει ο Πρόεδρος του ΣΕΟΜΜ κ. Λυκούργος Καργάκης,   τέτοια σεμινάρια πραγματοποιούνται επίσης σε Χανιά και Ρόδο και ήταν μεγάλη επιτυχία που κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο και στις Μοίρες.

Στο σεμινάριο  που διήρκεσε από21 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου και ήταν διάρκειας 100 ωρών συμμετείχαν 15 άτομα. Μάλιστα τα μαθήματα γίνονταν στο χώρο του ΣΕΟΜΜ, κάτι που μείωσε το κόστος για τον κάθε ένα που συμμετείχε στο σεμινάριο.

Και για φανοποιούς

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΕΟΜΜ θα διοργανώσει σύμφωνα με τον πρόεδρό  του νέο σεμινάριο για φανοποιούς. «Όσο περισσότεροι συμμετέχουν τόσο χαμηλότερο θα είναι το κόστος. Το σεμινάριο υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει αρχές του Σεπτέμβρη και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Γιάννη Κανακάκη είτε με εμένα στο τηλέφωνο 6942293310. Ήδη γίνονται εγγραφές και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα έντυπα και να τα συμπληρώσουν» λέει ο κ. Καργάκης. Επίσης προσθέτει ότι ο ΣΕΟΜΜ  έχει ήδη υλοποιήσει ένα σεμινάριο για την επιμόρφωση των υπαλλήλων όσον αφορά την αντιμετώπιση του δυσαρεστημένου πελάτη και τώρα έχει στα «σκαριά» ακόμα ένα σεμινάριο από το ΛΑΕΚ. Είναι πολύ χρήσιμα αυτά τα σεμινάρια γιατί από τη μία επιμορφώνονται οι υπάλληλοί μας και πληρώνονται από την άλλη μένουν και στο ταμείο του συλλόγου χρήματα» λέει ο κ. Καργάκης.

 

mesaralive.gr  28 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα