Σφυρίδα-γίγας σε ιχθυοπωλείο στο Μάντσεστερ- Φωτογραφίες

mesaralive.gr  14 December, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Σφυρίδα-γίγας σε ιχθυοπωλείο στο Μάντσεστερ- Φωτογραφίες

Ζυγίζει 192 κιλά και ξεπερνά σε μήκος έναν όρθιο άνδρα - Πρόκειται για το μεγαλύτερο δείγμα του είδους που έχει πιαστεί ποτέ στη Βρετανία

Σφυρίδα σε μέγεθος... τόνου έπιασαν ψαράδες στη Βρετανία, οι οποίοι επιδεικνύουν με καμάρι την ψαριά τους στην κάμερα, προσδοκώντας μάλιστα σε σημαντικά κέρδη, καθώς η πώλησή του θα τους αποφέρει τουλάχιστον 5.000 λίρες Αγγλίας.

Η τεράστια σφυρίδα ζυγίζει 192 κιλά και ξεπερνά σε μήκος έναν όρθιο άνδρα. Σύμφωνα με τα... στατιστικά, είναι η μεγαλύτερη σφυρίδα που έχει πιαστεί ποτέ από ψαράδες στη Βρετανία. Το τεράστιο ψάρι μεταφέρθηκε στο ιχθυοπωλείο των Βρετανών ψαράδων, στο Μάντσεστερ.

Η μεγαλύτερη σφυρίδα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως, ήταν ένα θηρίο 392 κιλών, το οποίο πιάστηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, το 1961. Το δεύτερο μεγαλύτερο καταγράφηκε στον κόλπο του Μεξικού, το 1985.
Πλέον, το Μάντσεστερ θα έχει έναν ακόμη λόγο να υπερηφανεύεται, εκτός από τις δύο μεγάλες ομάδες του, τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι και την έντονη νυχτερινή του ζωή. Την τρίτη μεγαλύτερη σφυρίδα στον κόσμο...

 

mesaralive.gr  14 December, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα