Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές του Τυμπακίου

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές του Τυμπακίου

Στην αποδοχή σημαντικών χρηματοδοτήσεων που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του Τυμπακίου και συγκεκριμένα το γήπεδο Τυμπακίου καθώς και το βοηθητικό γήπεδο, προχώρησε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού!

Συγκεκριμένα ψηφίστηκε ομόφωνα η αποδοχή χρηματοδότησης για την διάθεση πίστωσης 8ου Υποέργου με τίτλο «Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδου Τυμπακίου»  του έργου  με τίτλο «Διαμορφώσεις- κατασκευές- συντηρήσεις υποδομών σε κοινόχρηστους και αθλητικούς  χώρους » ποσού  17.918,00 ευρώ.

Επίσης έγινε αποδοχή χρηματοδότησης για την διάθεση πίστωσης 9ου Υποέργου με τίτλο  «Αντικατάσταση συνθετικού τάπητα βοηθητικού γηπέδου Τυμπακίου»  του έργου  με τίτλο «Διαμορφώσεις- κατασκευές- συντηρήσεις υποδομών σε κοινόχρηστους και αθλητικούς  χώρους » ποσού 90.000,00 ευρώ.

Ακόμα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή χρηματοδότησης και διάθεση πίστωσης για το 7ο υποέργο «προμήθεια εκτοξευτήρων άρδευσης χλοοτάπητα γηπέδου  Τυμπακίου Δήμου Φαιστού» ποσού 11.500,00 ευρώ.

Τρεις σημαντικές χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές του Τυμπακίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα