Σήμερα «ανατέλλει» στην Κρήτη  «Το Αστέρι της Φιλίας»!

mesaralive.gr  12 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Σήμερα «ανατέλλει» στην Κρήτη  «Το Αστέρι της Φιλίας»!

Ο σύλλογος ΑΜΕΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», μας προσκαλεί στη παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού «Το αστέρι της φιλίας» της Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Ειρήνης Μακρυδάκη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη στην Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, (Ανδρόγεω 2, Άγιος Τίτος, τηλ. 2013409210).

 Το παραμύθι, το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ο εκδοτικός οίκος “Σιδέρης” και το εξέδωσε πρόσφατα, μιλάει για ένα μικρό παιδί που ήρθε στην χώρα μας από μακρινή εμπόλεμη περιοχή. Εδώ, κάποια στιγμή, συνάντησε το “αστέρι” που του έδωσε τα εφόδια να χαμογελάσει και να ελπίζει, να διαγράψει ότι κακό είδε και βίωσε, να φέρει ειρήνη στη ζωή του και να αλλάξει τον κόσμο του.

Όλα αυτά, γίνονται με έναν “μαγικό” τρόπο μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες του παιδικού παραμυθιού που επιμελήθηκε η ζωγράφος Όλγα Χάνουζα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Μαρία Χουστουλάκη, Γραμματέας στην Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο)

 Ύβα Κουμαντάκη, Ραδιοφωνική Παραγωγός

 Μανώλης Στεφανουδάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης

 Κώστας Λαγουδιανάκης, Δάσκαλος, Ρομαδόρος

Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Πρόεδρος Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου.

 Όλα τα έσοδα δια βίου της συγγραφικής αμοιβής της κυρίας Μακρυδάκη θα διατίθενται, τα μισά στο Σύλλογο ΑΜΕΑ “Το Μέλλον” και τα άλλα μισά στο παιδικό χωριό SOS Βάρης. Η παρουσίαση του παραμυθιού θα γίνει από τις εκδόσεις Σιδέρη σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Λέξις,  σήμερα  Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη στην Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, (Ανδρόγεω 2, Άγιος Τίτος, τηλ. 2013409210)

 

mesaralive.gr  12 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα