Σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

  22 November, 2019 ΑΡΘΡΑ
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

Το τελευταίο αντίο θαπουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 62χρονο Μιχαήλ Κοκκινάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Ρόδου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε στη θάλασσα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας που διατηρούσε επιχείρηση rent a car στη Χερσόνησο,είχε καταγωγή από την Άνω Βιάννο και κατοικούσε στο Σκαλάνι.

 Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο λιμάνι της Ρόδου, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, αφού έστριψε το αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα αφού είχε αναπτύξει σχετική ταχύτητα.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ γυναίκα που βρίσκονταν λίγο παραπέρα, είπε ότι άκουσε τον οδηγό να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για το πόδι του. Το ίδιο δήλωσε και η συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου στους λιμενικούς στην διάρκεια της πρώτης κατάθεσής της.
 
Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα – συνοδηγός, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δυστυχώς το αυτοκίνητο βυθίστηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τον άτυχο οδηγό.

 

  22 November, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα