Σκοτεινό το τοπίο του μακελειού στις Πατσίδες!

mesaralive.gr  21 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Σκοτεινό το τοπίο του μακελειού στις Πατσίδες!

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στην αιματηρή πράξη

Μυστήριο φέρεται να καλύπτει το κίνητρο της αιματοχυσίας που σημειώθηκε στις Πατσίδες με έναν 69χρονο νεκρό και έναν 65χρονο τραυματία. Αν και τις πρώτες ώρες μετά το μαχαίρωμα και ενώ οι δύο τραυματίες είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο, κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η φονική συμπλοκή έγινε για οικονομικές διαφορές, τελικά διαφάνηκε ότι η υπόθεση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη ως προς τα αίτια του μακελειού που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία.

Υπό το βάρος πλέον της ανθρωποκτονίας, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, αναζητούν στοιχεία για να συνθέσουν το παζλ ανάμεσα στους δύο άνδρες και κυρίως να καταλήξουν στους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την αιματηρή κατάληξη.

Κατά ορισμένους αστυνομικούς κύκλους «υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση που έχουν να κάνουν κυρίως με το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής» αλλά και την σχέση που είχαν οι δύο εμπλεκόμενοι. Μία σχέση που είναι ακόμα «θολή».

Δεν έχει δηλαδή αποσαφηνιστεί πώς συνδέονται μεταξύ τους.

Ο ένας πήγε στο σπίτι του άλλου και λίγο αργότερα βγήκαν τα μαχαίρια με τραυματίες και τους δύο. 

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του 69χρονου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη και με βάση την ενημέρωση που είχαν από τους γιατρούς, οι αστυνομικοί εξέφραζαν φόβους για την ζωή του. 

Φόβοι που επιβεβαιώθηκαν αργά χθες το απόγευμα οπότε και έγινε γνωστό ότι ο 69χρονος υπέκυψε στα βαριά τραύματα του.

Ο 65χρονος παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος με τραύματα από μαχαίρι στο στόμα και στο αριστερό χέρι.

Πλην της κατάθεσης-απολογίας του 65χρονου, οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε καταθέσεις άλλων προσώπων, αναζητώντας απαντήσεις για τους λόγους που «όπλισαν» τα χέρια τους.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  21 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα