Σοβαρές καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις τουαλέτες του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Τυμπάκι…

mesaralive.gr  04 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σοβαρές καταγγελίες στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις τουαλέτες του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Τυμπάκι…

“Οι τουαλέτες αυτές είναι σε άθλια κατάσταση, αν είχατε παιδί πρόεδρε (πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) δεν θα το αφήνατε να πάει στις συγκεκριμένες τουαλέτες, εγώ πήγα μια φορά και ντράπηκα”

Η παραπάνω δήλωση, ειπώθηκε  στο δημοτικό συμβούλιο, στη συζήτηση σχετικά με την κατανομή της Α΄ και Β΄ δόσης του έτους 2015 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων Α΄ βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φαιστού.

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Γιάννης Ξηρουδάκης ανέφερε ότι από το πρόγραμμα "Εξοικονομώ" διατέθηκε το πόσο των 5 χιλιάδων ευρώ για την επισκευή τους ώστε να πληρούν τις αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές, με το ποσό όμως αυτό να μην επαρκή…

Η συζήτηση αυτή βέβαια αποτέλεσε αφορμή για ανάψουν τα αίματα…

Ο κ. Φασομυτάκης παίρνοντας το λόγο έκανε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της απελθούσας δημοτικής αρχής.

”Βάφτηκαν όλα τα Δημοτικά Σχολεία στο Τυμπάκι, το Γυμνάσιο Τυμπακίου βάφτηκε, το Γυμνάσιο Μοιρών βάφτηκε, το Γυμνάσιο Πόμπιας βάφτηκε, στο Σχολείο στα Καλύβια η σκεπή είναι καινούργια και σας αφήσαμε και στα βιβλιάρια διακόσιες χιλιάδες ευρώ, που έχουν πάει τα χρήματα αυτά;”

Mε τον κ. Ξηρουδάκη να αναφέρει ότι με το βάψιμο δεν λύνονται τα προβλήματα, επίσης δήλωσε πως το ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ από την ΣΑΤΑ για τις σαράντα σχολικές μονάδες του Δήμου είναι πενιχρό…

“με το πoσό αυτό έκανα αυτά που σας είπα, εσείς μέχρι τώρα τι έχετε κάνει;” να απαντά  ξανά ο κ. Φασομυτάκης…

Μάλιστα η τοποθέτηση του κ. Φασομυτάκη, έδωσε την αφορμή στον κ. Αρμουτάκη να απαντήσει επί του θέματος “τα προβλήματα στα κτήρια είναι δομικά, στο σχολικό συγκρότημα της Πόμπιας οι σοβάδες πέφτουν στα κεφάλια των μαθητών και των δασκάλων, τι να το κάνω εγώ το βάψιμο τότε με τέτοια προβλήματα;”

 

mesaralive.gr  04 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα