Σοκ!!! Μακάβριο και επικίνδυνο θέαμα… σε  κεντρικά σημεία των Μοιρών!

mesaralive.gr  04 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σοκ!!! Μακάβριο και επικίνδυνο θέαμα… σε  κεντρικά σημεία των Μοιρών!

φωτο:mesaralive.gr

Τραγελαφικές καταστάσεις κατέγραψε ο φακός του mesaralive.gr στις Μοίρες που θυμίζουν εικόνες βγαλμένες εικόνες από μαύρη κωμωδία του Τζο 'Ορτον!

Μια εικόνα που δεν τιμά κανένα αντικρίζει κανείς από  το Σαββατοκύριακο αλλά και ως το μεσημέρι της Τρίτης,  έξω από το Κοιμητήριο Μοιρών.

Το καπάκι από ένα φέρετρο μαζί με στεφάνια, βρίσκονταν πεσμένα δίπλα στο τοιχίο του κοιμητηρίου και μέσα στην κεντρική οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος δρόμος «σηκώνει» μεγάλο «βάρος»  της κυκλοφορίας των οχημάτων των επισκεπτών αλλά και των ντόπιων που είτε καθοδηγούνται από τις ενημερωτικές πινακίδες, είτε θέλουν να αποφύγουν το κέντρο των Μοιρών, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι εκτός από το «φλας» του mesaralive.gr, άναψαν και αρκετά άλλα, τόσες μέρες τώρα….

Εξάλλου δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις στο δρόμο σου εικόνες σαν κι αυτή….

Kαι δε φτάνει μόνο αυτό… καθώς σε θέση πάρκινγκ σε άλλο σημείο, σε μια αλάνα στο ΚΕΝΤΡΟ των Μοιρών, εντοπίστηκε παραπεταμένο και άλλο ένα φέρετρο!!!

Αδιαφορία ή κακόγουστο αστείο;;

Μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ; ότι τα καπάκια βρέθηκαν παραπεταμένα, ωστόσο το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι να βρίσκεται συχνά πυκνά κάποιο καπάκι πάνω στον κάδο απορριμμάτων…

Τα πιο πάνω περιστατικά, όπως είναι κατανοητό, ευνοούν την ανάπτυξη τρωκτικών κι εντόμων υγειονομικής σημασίας και δημιουργούν αντιαισθητικές, οχληρές και πιθανόν ανθυγιεινές καταστάσεις για τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους του κοιμητηρίου και τη Δημόσια υγεία γενικότερα.

Ας το δουν οι  υπεύθυνοι και ας σπεύσει επιτέλους κάποιος να απομακρύνει το μακάβριο αυτό αξιοθέατο…

 

mesaralive.gr  04 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα