Σολομός ή τόνος: 13 λαχταριστές συνταγές του μισάωρου
				
				
			
			Ο σολομός και ο τόνος, όπως και τα περισσότερα ψάρια, είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άρα είναι πολύτιμα για τη διατροφή μας. Ωστόσο, όσο προχωρημένοι και αν είμαστε στην κουζίνα συχνά αναζητάμε εύκολες και γρήγορες συνταγές για το ταπεράκι του γραφείου, του σχολείου ή ένα κυρίως γεύμα. Μάλιστα, συχνά δεν επιλέγουμε ψάρια ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εξαιτίας της έλλειψης χρόνου που έχουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.
Επιλέξαμε, λοιπόν, τον τόνο και τον σολομό, δηλαδή δύο ψάρια που με πολλούς οπαδούς και που ταιριάζουν με ποικίλα υλικά και σας παρουσιάζουμε 13 συνταγές που μπορούμε όλοι μας να παρασκευάσουμε σε μισή ώρα ή λιγότερο.
Δείτε επίσης
- Μήπως η τρίτη ηλικία έχει πρόβλημα με το ίντερνετ;
 - Αλλαγές στον ΑΜΚΑ: Τι ισχύει με τη νέα εγκύκλιο, για τη δωρεάν περίθαλψη στους ανασφάλιστους
 - Στρατάκος: O «φραπές» έλεγε διάφορα, δεν τα έπαιρνα ως σοβαρά
 - Δίκη για το predator: Στο βήμα πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ που παγιδεύτηκε με το λογισμικό
 - 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης: Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης στο Κέντρο Υγείας Μοιρών
 


								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						
								
							
						


