Σολομός ή τόνος: 13 λαχταριστές συνταγές του μισάωρου

Ο σολομός και ο τόνος, όπως και τα περισσότερα ψάρια, είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άρα είναι πολύτιμα για τη διατροφή μας. Ωστόσο, όσο προχωρημένοι και αν είμαστε στην κουζίνα συχνά αναζητάμε εύκολες και γρήγορες συνταγές για το ταπεράκι του γραφείου, του σχολείου ή ένα κυρίως γεύμα. Μάλιστα, συχνά δεν επιλέγουμε ψάρια ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εξαιτίας της έλλειψης χρόνου που έχουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.
Επιλέξαμε, λοιπόν, τον τόνο και τον σολομό, δηλαδή δύο ψάρια που με πολλούς οπαδούς και που ταιριάζουν με ποικίλα υλικά και σας παρουσιάζουμε 13 συνταγές που μπορούμε όλοι μας να παρασκευάσουμε σε μισή ώρα ή λιγότερο.
Δείτε επίσης
- Χοντρά μακαρόνια με τόνο, πικάντικη σάλτσα και πράσινες ελιές
- Κόκκινα τιμολόγια: Ποια είναι τα οφέλη για τους καταναλωτές και ποια είναι τα μειονεκτήματα
- «Φεγγάρι στη Φαιστό»: Μια μαγική χορωδιακή βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
- Φουρνοφάραγγο: Ένα βυζαντινό στολίδι που θυσιάστηκε στο όνομα της “προόδου”
- Πυρκαγιές: Η Ελλάδα η πιο επιβαρυμένη περιοχή της Ευρώπης σε ποιότητα αέρα