Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

Ούτε που θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε μπρόκολο!
Υλικά
150γρ. μπρόκολο
500γρ. τυρί γκούντα
200γρ. τυρί έμενταλ
200γρ. κασέρι γλυκό
120γρ. βούτυρο
3 αβγά
500ml γάλα φρέσκο
170ml γάλα εβαπορέ
4 φύλλα κρούστας
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.
Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.
Αφήνετε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο.
Το ψήνετε στους 160ºC για 1 ώρα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.
Δείτε επίσης
- Λιμεναρχείο Ηρακλείου : έκτακτη προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους αύριο Παρασκευή
- Η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ψήφισε τον Βασίλη Φλωρίδη για εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
- Αποφυλακίζονται Παππάς και Παναγιώταρος
- Εκθαμβωτική γιορτή στη Νάπολη: Γιορτάζουν την ίδρυσή τους από τους Έλληνες - Δείτε εικόνες
- ΟΟΣΑ:Τι λέει ο Οργανισμός για τις αγροτικές επιδοτήσεις, το ρεύμα και την παραγωγικότητα στην Ελλάδα