Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

Ούτε που θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε μπρόκολο!
Υλικά
150γρ. μπρόκολο
500γρ. τυρί γκούντα
200γρ. τυρί έμενταλ
200γρ. κασέρι γλυκό
120γρ. βούτυρο
3 αβγά
500ml γάλα φρέσκο
170ml γάλα εβαπορέ
4 φύλλα κρούστας
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.
Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.
Αφήνετε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο.
Το ψήνετε στους 160ºC για 1 ώρα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.
Δείτε επίσης
- ΓΣΕΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου κατά του 13ώρου
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα η πρώτη λίστα μαρτύρων - Πιθανή η κατά προτεραιότητα έρευνα για 2019-2025
- Δημοσκόπηση Pulse:Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ -Πόσο ψηλά βάζουν οι πολίτες τον Τσίπρα
- Πώς το σάκχαρο επηρεάζει τη μνήμη -Oι 10 τρόποι που συνδέονται διαβήτης και άνοια
- Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και δυνατοί άνεμοι στην Κρήτη