Στα 300 ευρώ το πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για όσους προσπαθήσουν να περάσουν τα διόδια

  08 April, 2020 ΑΡΘΡΑ
Στα 300 ευρώ το πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για όσους προσπαθήσουν να περάσουν τα διόδια

Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για όσους αποφασίσουν να... εκδράμουν για το Πάσχα εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας.

Τον διπλασιασμό των προστίμων για όσους επιχειρήσουν να περάσουν τα διόδια την περίοδο του Πάσχα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. 

«Εδώ και λίγα λεπτά από τις 18:00 το απόγευμα στα διόδια σε όλη την Επικράτεια και Εθνικές, περιφερειακούς δρόμους η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου σε 24ώρη βάση. Το λιμενικό προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους. Θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμως κατοικούντων και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και το τέλος των μέτρων. Εξαίρεση προβλέπεται μόνο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον φέρουν φύλλο πορείας ή υπηρεσιακή βεβαίωση» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Από σήμερα το βράδυ και για όλο το διάστημα σε περίπτωση που κριθεί ότι η προσπάθεια γίνεται για λόγους αναψυχής το πρόστιμο θα είναι 300 ευρώ και το όχημα θα γυρίζει πίσω και χωρίς τις πινακίδες του. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η επικοινωνία με τα νησιά με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους. Οι κάτοικοι της Σύμης θα μπορούν να πάνε στη Ρόδο για προμήθειες, φαρμακείο ή τράπεζες. Οι κάτοικοι της Ρόδου δεν θα μπορούν να μεταβούν στη Σύμη» κατέληξε.

 

  08 April, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα