Στα δικαστήρια για το Δήμο Γόρτυνας

cretalive.gr  27 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στα δικαστήρια για το Δήμο Γόρτυνας

Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου συζητήθηκαν την Παρασκευή οι ενστάσεις μετά και τις πρόσφατες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Μεταξύ των συζητήσεων και η ένσταση που αφορούσε τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη, την οποία είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης.

Παρούσες στην συζήτηση, η οποία έγινε εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, ήταν και οι δύο πλευρές.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τον νέο Δήμαρχο συνόδευαν δημοτικοί σύμβουλοι, που στη θέα του απερχόμενου δημάρχου, αντέδρασαν και μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση, ενώ παρά λίγο να προκύψει και επεισόδιο.

Ωστόσο η παρουσία διμοιρίας αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα και οι τόνοι έπεσαν σύντομα και από τις δυο πλευρές. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία δε χρειάστηκε να επέμβει, παίζοντας κατασταλτικό ρόλο μόνο και μόνο με την παρουσία της στο χώρο.

Η "ένταση" αυτή έρχεται δύο μήνες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα σε ένα δήμο που ανέκαθεν πυροδοτούσε εκρηκτικό κλίμα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση από το Πρωτοδικείο.

Μ.Κοκολάκης: «Η Γόρτυνα γυρίζει σελίδα»

 «Με αυτή την δυναμική παρουσία, δίνουμε μια ηχηρή απάντηση σε εκείνους που επιχειρούν (μάταια) να μας κρατήσουν στο χθες. Σε εκείνους που βάζουν το “εγώ” πάνω από το “εμείς”, πάνω από το καλό του τόπου μας. Σε εκείνους που επιχειρούν να διχάσουν την κοινωνία μας, που περιφρονούν την κρίση των Γορτύνιων πολιτών, που δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, στέλνουμε σήμερα ένα μήνυμα. Όσο και αν κάποιοι… ξεβολεύονται, όσο και αν δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι πλησιάζει η ώρα να αποχωριστούν καρέκλες και προνόμια, η Γόρτυνα, επιτέλους, γυρίζει σελίδα. Με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών, με σκληρή δουλειά, σύγχρονες ιδέες, όραμα, ενότητα και συνεργασία, θα κάνουμε την Γόρτυνα μεγάλη ξανά» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

 

cretalive.gr

 

cretalive.gr  27 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα