Στα εγκαίνια του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή, «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  17 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στα εγκαίνια του Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή, «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Φωτο: mesaralive.gr

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Κυριακής για το «Junior Academy» και τον ιδιοκτήτη του κ. Άρη Μαρκάκη, αφού μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας του σχολείου, χθες Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μιας δεύτερης σχολικής μονάδας.

Η νέα σχολική μονάδα που ονομάζεται «Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή» ξεκινά με την λειτουργία νηπιαγωγείου και στοχεύει στην ανέλιξή της  σε μεγαλύτερες βαθμίδες της εκπαίδευσης! Βρίσκεται δίπλα από το «Junior Academy» στην Πάνω Χερσόνησο.

 

Στα εγκαίνια «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Στα  εγκαίνια του «Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή», παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ενώ ο κ. Μαρκάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Μανώλη Στεφανουδάκη και τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος! Και επειδή ο Μανώλης απουσιάζει εκτός Ελλάδας και βρίσκεται στο Λονδίνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, την πλακέτα παρέλαβε ο Φίλλιπος Παπαδάκης.

Μεταξύ του κ. Μαρκάκη και του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» έχει αναπτυχθεί μιας σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοϋποστήριξης, ενώ όπως είπε στο mesaralive.gr o κ. Μαρκάκης «πρόκειται για σχέση αγάπης. Έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, όχι μόνο με τον Πρόεδρο του Συλλόγου  «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»  Μανώλη Στεφανουδάκη αλλά με όλα τα παιδιά! Τους νιώθουμε σαν δική μας οικογένεια! Για μένα ήταν πολύ μεγάλη και ευχάριστη η έκπληξη η παρουσία  τους στα εγκαίνια της νέας σχολικής μονάδας στη Χερσόνησο και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς» μας είπε ο κ. Μαρκάκης». Από την πλευρά του ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» εύχεται στον κ. Άρη Μαρκάκη κάθε επιτυχία  στη λειτουργία της νέας σχολικής μονάδας  «Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή», θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία αλλά και την τιμητική απονομή πλακέτας στον πρόεδρο του Συλλόγου  Μανώλη Στεφανουδάκη, τον οποίο και ανακήρυξαν  επίτιμο μέλος!

 

mesaralive.gr  17 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα