Σταματά η συλλογή μπουκαλιών και πωμάτων από το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  19 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Σταματά η συλλογή μπουκαλιών και πωμάτων από το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Φωτο: blogs.sch.gr

Τέλος Αυγούστου, σταματά η ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και πωμάτων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε συνεργασία με την εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΖΑΡΟΣ Α.Ε.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου με την οποία «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» καλεί όλους όσους έχουν ανακυκλώσιμα μπουκάλια και καπάκια να τα τοποθετήσουν στους ειδικούς κάδους μέχρι τέλος Αυγούστου, ευχαριστώντας συγχρόνως όλο τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Στην ανακοίνωση – επιστολή αναφέρεται:

«Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και πωμάτων, που πραγματοποίησε ο σύλλογος ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε συνεργασία με την εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΖΑΡΟΣ Α.Ε., για την αγορά αναπηρικών ειδών που θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι τα χρειάζονται, θα λήξει στο τέλος Αυγούστου. Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να τοποθετήσετε στους κάδους τα πλαστικά μπουκάλια και πώματα που έχετε συλλέξει μέχρι τώρα.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ολόθυμες ευχαριστίες μας για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα αυτό.

Η πράξη σας αυτή φανερώνει τα αισθήματα ευαισθησίας που σας διακατέχουν, τόσο για τους συνανθρώπους σας, όσο και για το περιβάλλον μας που υποφέρει.

Εκ μέρους των μελών του Συλλόγου μας σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί χωρίς τη συμμετοχή σας η προσπάθεια αυτή δε θα μπορούσε να πετύχει

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Στεφανουδάκης Εμμανουήλ».

 

mesaralive.gr  19 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα