Σταθερός τροφοδότης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το ΓΕΛ Τυμπακίου

  28 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σταθερός τροφοδότης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το ΓΕΛ Τυμπακίου

Για άλλη μια χρονιά οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Τυμπακίου ετοιμάζονται να στελεχώσουν τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας

Με την χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έκλεισε κι επίσημα ένας κύκλος της ζωής χιλιάδων υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα που ετοιμάζονται να δρέψουν τους καρπούς της πολύχρονης προσπάθειας τους,θέτωντας παράλληλα νέους στόχους, για το νέο ταξίδι που ξεκινά.

Ένα ποσοστό αυτών των νέων ανθρώπων που βλέπουν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται αποτελούν και οι απόφοιτοι του ΓΕΛ Τυμπακίου,οι οποίοι διεκδίκησαν και κατάφεραν την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και με τις επιτυχίες τους διατήρησαν το σχολείο τους στον...αφρό της εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο τους 50 συνολικά υποψήφιους που διαγωνίστηκαν οι 47 ανήκουν πλεόν σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή,συνεχιζοντας την παραδοση της πλούσιας παραγωγής επιστημόνων απο το λύκειο της περιοχής.

Όλα τα παιδιά με τον αγώνα που έδωσαν,ο καθένας και η καθεμια ξεχώριστα, άπέδειξαν ξανά πως τα δύσκολα μονοπάτια,όπως αυτό που κλήθηκαν να διανύσουν,οδηγούν σε όμορφους προορισμούς.

Το mesaralive εύχεται σε όλους καλές σπουδές και μια φοιτητική ζωή γεμάτη εμπειρίες.

 

  28 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα