Στη Βούλα Ματθαιάκη οι αρμοδιότητες του τομέα της καθαριότητας

mesaralive.gr  13 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Βούλα Ματθαιάκη οι αρμοδιότητες του τομέα της καθαριότητας

Φώτο: mesaralive

Σε γνώριμα «μέρη» επιστρέφει η κ. Βούλα Ματθαιάκη αφού από χθες ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης της ανέθεσε και τις αρμοδιότητες του τομέα της καθαριότητας.

Μετά την παραίτηση του Μανώλη Χαριτάκη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), o Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής του Ομάδας  που πραγματοποιήθηκε χθες, ανέθεσε τις αρμοδιότητες της καθαριότητας στην κ. Ματθαιάκη, ένας τομέας όπου η κ. Ματθαιάκη έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία στα καθήκοντά της.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα πληροφορίες ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Χαριτάκη αν μπορεί να προσφέρει από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου σε κάποιους τομείς, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχτηκε αφού τα προβλήματα υγείας των δικών του ανθρώπων είναι σοβαρά και ο ίδιος θα πρέπει να βρίσκεται κοντά τους.

Πάντως οι αρμοδιότητες που είχε ο κ. Χαριτάκης δεν ήταν μόνο στον τομέα της καθαριότητας αλλά και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας. Σε ποιο πρόσωπο ή πρόσωπα ανατίθενται αυτές οι αρμοδιότητες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

 

mesaralive.gr  13 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα