Στη Μεσαρά για το Festos Cup και τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμοιυ στο Ζαρό ο Λευτέρης Αυγενάκης

  28 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Μεσαρά για το Festos Cup και τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμοιυ στο Ζαρό ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο τουρνουά ξιφασκίας FAISTOS CUP στις Μοίρες παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπου αναφέρθηκε στη στήριξη και ενίσχυση της ξιφασκίας, κάνοντας λόγο και για το νέο κλειστό του αθλήματος στην Πόμπια, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, το οποίο θα αναπτύξει το άθλημα ακόμα περισσότερο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, νωρίτερα, παραβρέθηκε και στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του Ζαρού, υπογραμμίζοντας ότι "ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός, αλλά πάνω από όλα διδάσκει την αλληλεγγύη και τη στήριξη σε όλους τους αγωνιστές του στίβου ζωής που δοκιμάζονται".

Αναλυτικά:

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, μαζί με τον Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, τον πρόεδρο της Αθλητικη Λεσχη Μεσσαρας Καπεταν Μιχαλης Κορακας, Μιχάλη Σφακιανάκη και τον καλό φίλο και προπονητή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς, Δημήτρης Φουστανάκης, για το 11ο Faistos Cup στη ξιφασκία, με 60 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα στο ξίφος μονομαχίας, αλλά και στα ξίφη ασκήσεων και τη σπάθη για μικρά κορίτσια και αγόρια.
Στηρίζουμε και ενισχύουμε διαρκώς την ξιφασκία για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, όπως πράττουμε για όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα. Και με το νέο κλειστό γήπεδο που δημιουργούμε στην Πόμπια, προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, το επιτυχημένο FAISTOS CUP θα μπορεί να πάρει διεθνή χαρακτήρα τα επόμενα χρόνια, αλλά και η Μεσαρά να φιλοξενήσει ακόμα πιο μεγάλες και σπουδαίες διοργανώσεις.

Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα

Παρών και στο Ζαρό για καλό σκοπό

Στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου του Ζαρού, μαζί με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, τον Διοικητή του Α.Τ. Φαιστού, Μανόλη Καρανδινό, τον πρόεδρο του Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος «Ζαρός Ηρακλείου Κρήτης», Γιώργο Δαμιανάκη, τον Παραολυμπιονίκη μας, Manolis Stefanoudakis και τον άψογο οικοδεσπότη και ψυχή της διοργάνωσης και κουμπάρο μου Κωστή Μανιoυδάκη.
Μια εξαιρετική φιλανθρωπική κίνηση, με πρωτοβουλία του Παγκρήτιου Λαογραφικού Συλλόγου «Ζαρός Ηρακλείου Κρήτης», την οποία στήριξαμε, με στόχο να ενισχυθεί η συντοπίτισσα μας, η Κρυσταλλία και να καταφέρει να επιστρέψει σύντομα από το Κέντρο Αποκατάστασης στο σπίτι και στα τρία παιδιά της, κοντά σε όλους μας.
Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός αλλά πάνω από όλα διδάσκει την Αλληλεγγύη και τη στήριξη σε όλους τους αγωνιστές του στίβου ζωής που δοκιμάζονται.

Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα
 

 

  28 November, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ