Στη Μεσαρά σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

mesaralive.gr  20 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Μεσαρά σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Στις Μοίρες αλλά και τη Γέργερη θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο Πρωθυπουργός μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο σήμερα Τρίτη  το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου όπου θα έχει συναντήσεις με τη Διοίκηση του Οργανισμού.

 Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Μεσαρά, όπου περίπου στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με αγροτικούς – κτηνοτροφικούς φορείς και ομάδες  παραγωγών. Θα ακολουθήσει όπως προαναφέρθηκε επίσκεψη στο χωριό Γέργερη της ΔΕ Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας όπου και θα κάνει στάση στην πλατεία. Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία. Η ομιλία προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 19:30 το απόγευμα.

Την Τετάρτη δεύτερη ημέρα παραμονής του Πρωθυπουργού στην Κρήτη, θα επισκεφθεί το Λασίθι. Η επίσκεψή του θα ξεκινήσει από την Κριτσά όπου θα επισκεφτεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του Νομού Λασιθίου. Το ίδιο βράδυ ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

mesaralive.gr  20 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα