Στη Θεσσαλονίκη και το Πανευρωπαϊκό  ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  29 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στη Θεσσαλονίκη και το Πανευρωπαϊκό  ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Η Παραολυμπιακή χρονιά 2016 συνεχίζεται και ο Μανώλης Στεφανουδάκης είναι πανέτοιμος για το επόμενο αθλητικό του ταξίδι.

Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου  αναχωρεί μαζί με τον προπονητή του, Ιάκωβο Ιωαννίδη για την Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει στους 3ους αγώνες στίβου «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Ένα ταξίδι αστραπή, ένας  δοκιμαστικός αγώνας πριν από το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός του 2016, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Στη Θεσσαλονίκη, ο παγκόσμιος Πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί μόνο στον ακοντισμό μιας και θα είναι και το μοναδικό αγώνισμα στο οποίο θα συμμετάσχει τόσο στην Ιταλία, όσο και στο Ρίο.

Μανώλης Στεφανουδάκης

‘‘Είχα μια μικρή παύση στις συμμετοχές μου σε αγώνες, όχι όμως και στις προπονήσεις, οι οποίες ήταν εντατικές και πολύ σκληρές, τον τελευταίο καιρό. Έτσι τώρα  ήρθε ξανά η στιγμή να γυρίσουμε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα πολύ δυναμικά αφού μέσα σε διάστημα 2-3 εβδομάδων θα συμμετέχω σε 2 αθλητικές διοργανώσεις.

Η μία είναι αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά είναι ένα τεστάρισμα του οργανισμού και των δυνάμεων μου, για το που ακριβώς βρίσκομαι. Και η δεύτερη είναι την επόμενη εβδομάδα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Γκροσέτο.

Είναι πολύ σημαντικές στιγμές και θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στην πρώτη, κυρίως, θα ελέγξω τον εαυτό μου για τυχόν λάθη και παραλήψεις και στη δεύτερη θα τα δώσω όλα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Όπως πάντα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Ιωαννίδη Ιάκωβο, Βαρβεράκη Γιώργο και Σκαντζάκη Ιπποκράτη που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθημερινή μας προπόνηση.

  Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει και στα μέλη των εταιρειών, που καλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού μου του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μου προετοιμασίας. Οι εταιρείες που με στηρίζουν το 2016 είναι οι ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος μου χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Με την δύναμη της Παναγίας και τη θετική σας ενέργεια ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  29 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα