Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Τυμπακίου... 0-3 τον Ελλάνιο Δαίδαλο

  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Τυμπακίου... 0-3 τον Ελλάνιο Δαίδαλο

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασε ο ΑΟ Τυμπακίου μετά την επικράτηση του επί του Ελλάνιου Δαίδαλου με σκορ 0-3 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, αλλά την πιο αξιόλογη φάση την είχαν οι γηπεδούχοι στο 35΄ με το δοκάρι του Γούλα.
Στην επανάληψη, αν και το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ο ΑΟΤ είχε την ουσία και πήρε τη νίκη – πρόκριση.
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη φάση ανήκε στον ΑΟΤ καθώς μόλις στο 6΄ ο Τριάντης επιχείρησε σουτ το οποίο έφυγε λίγο άουτ, για να έρθει η απάντηση του Ελλάνιου στο 35΄ με τον Γούλα να επιχειρεί σουτ, τον Κωνσταντουλάκη να αποκρούει και τον Βερνιδάκη στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του Τυμπακίου. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κάββαλος επιχείρησε μακρινό σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο  Κωνσταντουλάκης, ενώ στο 41΄ ο Τριάντης σούταρε από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ, για να απαντήσει ο Νταουσιάνης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου με σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68΄ ο ΑΟΤ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Νιολάκης πρόλαβε την έξοδο του Μήτρου, έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ, το οποίο πρόλαβε ο Κάββαλος και έδιωξε πάνω στη γραμμή με την μπάλα να παίρνει ύψος και στο κατέβασμα ο Ξενικάκης στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-1.
Στο 82΄, ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Χριστοδουλάκης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Θεοδωράκη, το οποί εκτέλεσε ο ίδιος, σημειώνοντας το 0-2, για να έρθει στο 86΄ το τελικό 0-3 από νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ελλάνιος Δαίδαλος: Μήτρου, Γεμοστός, Χαλκιαδάκης (25’ λ.τ. Φεργαδάκης), Θεοδωράκης, Ξενικάκης, Κάββαλος, Γκίνης, Τουφεξής, Γούλας (70’ Πρεβελιανάκης), Νταουσιάννης, Βερνιδάκης (65’ Κοπιδάκης)

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Στρακατούνας, Χριστοδουλάκης (75’ Λαογιέ), Άλλα (66’ Κουρουθιανάκης), Χριστοδουλάκης, Ντόκο, Νικηταράς, Τριάντης, Μαρακομιχελάκης, Νιολάκης, Κούπι

 

Δείτε το Βίντεο του Grandsport.gr με το αυτογκόλ του Ελλάνιου Δαίδαλου

 

  10 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα