Στην επόμενη φάση του κυπέλου ο Ζαρός 1-2 με ανατροπή την Τριτωνία

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην επόμενη φάση του κυπέλου ο Ζαρός 1-2 με ανατροπή την Τριτωνία

Στην επόμενη φάση του κυπέλου ΕΠΣΗ προκρίθηκε ο Ζαρός επικρατώντας της Τριτωνίας 1-2 ανατρέποντας το εις βάρος του σκός (1-0 σκόρ ημιχρόνου)

Η Τριτωνία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό απείλησε την εστλια του Φιλιουδάκη με τον Γκιγόκα να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ζαρός προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκόλ 

Όλα αυτά μέχρι το 28ο λεπτό  όπου ο Μαγκουφάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0, για την Τριτωνία που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ζαρός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70΄ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με απευθείας φάουλ του Χελά, για να έρθει ο ίδιος παίχτης λίγα λεπτά αργότερα με εύστυοχη εκτέλεση πέναλτι να πετύχει την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

 

Συνθέσεις

Τριτωνία: Κτιστάκης, Πανταλός, Μαράκης(75′ Καργιωτάκης), Γεωργόπουλος(90′ Βασάλος), Γκιγκόκας, Φτυλάκης, Στρατιδάκης, Σαξώνης, Βασιλάκης, Σαββάκης Α., Μαγκουφάκης.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καραγιαννίδης, Πολυμερίδης Γ. (70′ Νταβιρλάκης), Γενιτσαρίδης, Καραφωτιάς, Πολυμερίδης Χ. (60’Χελά) Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Μεταξάκης, Παπαδόπουλος, Μπεζάνι.

 

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ