Στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά

  30 June, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στην Κρήτη η Φώφη Γεννηματά

Με συνθήματα υποδέχτηκαν τη Φώφη!

Με το σύνθημα "Φώφη γερά, το Κίνημα μπροστά" υποδέχθηκαν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ οι φίλοι του κόμματος που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

H κ. Γεννηματά επισκέπτεται την Κρήτη στο πλαίσιο περιοδείας , σήμερα και αύριο.

"Με τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Κρήτης μας ενώνουν πολλά. Κοινοί αγώνες, κατακτήσεις και προσδοκίες για το μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να πορευτούμε ξανά μαζί, μαζί με όσους έχουν απογοητευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με όσους δεν θέλουν να δουν μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της Δεξιάς. ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία τώρα τσακώνονται δημόσια. Τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Δηλαδή, για το ποιος παρέδωσε πρώτος τα όπλα που είχε εξασφαλίσει για τη χώρα και τον ελληνικό λαό ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία.", είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:" Ο κ. Τσίπρας βγάζει τώρα στη φόρα τα μυστικά που τους ενώνουν και δεν μιλούσε για αυτά για να μην δυσαρεστήσει την καραμανλική συνιστώσα που τον κρατούσε στην εξουσία. Τώρα όμως ένα ένα τα μυστικά που τους ενώνουν έρχονται στο φως. Οι προοδευτικοί πολίτες ξέρουν. Η λογική επιστρέφει στον τόπο. Δεν παραδίδουν την προοδευτική τους ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα , η κ. Γεννηματά θα αναχωρήσει για Σητεία , στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιεράπετρα και τέλος στον Άγιο Νικόλαο.Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει με επίσκεψη στα Χανιά και το Ρέθυμνο τη Δευτέρα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα βρεθεί στο Αρκαλοχώρι Πεδιάδος, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

 

  30 June, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα