Στην Κρήτη σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ-Σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα στην Π.Ε Ηρακλείου

Στην Κρήτη θα βρίσκεται σήμερα κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Αρκουμανέα. Αρχικά το κλιμάκιο θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ. Κρήτης), όπου θα γίνει συνάντηση με τους Διοικητές των Νοσοκομείων Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Αρκουμανέα θα επισκεφθεί και το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης ενώ θα ολοκληρώσει την επίσκεψη με συναντήσεις στα Χανιά, με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και Διοικητές του Νοσοκομείου Χανίων και του Ρεθύμνου.
Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στην Π.Ε Ηρακλείου
Από σήμερα το πρωί έχουν τεθεί σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στο Ηράκλειο Κρήτης, με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κοροναϊού.
Τα μέτρα θα ισχύσουν για τις επόμενες 14 ημέρες, έπειτα από την απόφαση που έλαβε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρχαν περίπου 10 κρούσματα.
Οι πολίτες του νομού έλαβαν χθες μήνυμα από το 112 για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Παράλληλα, προβλέπεται απαγόρευση συναθροίσεων σε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο άνω των 9 ατόμων.
Δείτε επίσης
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Αγορά εργασίας: Αυτές είναι οι τρεις δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά
- Τσιάρας: Προτεραιότητα η ανάκτηση των χρημάτων που πήραν παρανομα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ντοματίνια και γραβιέρα
- Ο κορoνοϊός επέστρεψε με νέα παραλλαγή -To επίμονο σύμπτωμα
Σχετικά άρθρα
- Οργανωμένο: Έφερναν χιλιάδες σφαίρες από την Αλβανία στην Κρήτη μέσα σε ειδική κρύπτη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε όλη την Κρήτη- πού απαγορεύεται ακόμα και η διέλευση
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Ο «χάρτης» του ΕΝΦΙΑ - Τι δείχνουν τα στοιχεία για Κρήτη
- Αφρικανική σκόνη και γύρη στην ατμόσφαιρα