Στην Περιφέρεια Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο της Γόρτυνας

mesaralive.gr  27 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην Περιφέρεια Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο της Γόρτυνας

Στην Περιφέρεια Κρήτης, βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης, μετά την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, να αναζητήσει βοήθεια από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται με τους αγροτικούς δρόμους.

Να σημειωθεί ότι οι  αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται σε «μαύρο χάλι» και η διέλευσή τους κρίνεται μέχρι και επικίνδυνη.

Το θέμα είχε επισημάνει ο Δήμαρχος Γόρτυνας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Β. Αποστόλου, ενώ ο Δήμος Γόρτυνας αναζητεί κι άλλες πηγές βοήθειας, όπως ήδη έχει γράψει το mesaralive.gr

Σήμερα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο βρέθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης όπου έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Γόρτυνας στον  Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μεσαρίτικος καλλικρατικός Δήμος ψάχνει λύσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα στους αγροτικούς δρόμους με δεδομένο ότι ο κόσμος έχει απελπιστεί από την αναμονή και πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας.

Αποφασίστηκε λοιπόν να αποταθούν συνολικά ως Δήμος στην Περιφέρεια Κρήτης και όχι μεμονωμένα ο καθένας χωριστά, μήπως και υπάρξει δυνατότητα εξασφάλισης έκτακτης χρηματοδότησης για το σκοπό αυτό.

Ένταση

Σύμφωνα με το cretalive.gr στην σημερινή συνάντηση στην Περιφέρεια, υπήρξε ένταση μεταξύ του Δημάρχου Γόρτυνας και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μιχάλη Δαριβιανάκη, αφού ο πρώην δήμαρχος έριξε ευθύνες στο σημερινό για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Γόρτυνας.

Ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, σε ρόλο πυροσβέστη, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

 

mesaralive.gr  27 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ