Στην τελική ευθεία για την παραχώρηση του στρατοπέδου «Νικολούδη» (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  20 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία για την παραχώρηση του στρατοπέδου «Νικολούδη» (Φωτογραφίες)

Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν όπως φαίνεται προκειμένου να προχωρήσει η παραχώρηση στο Δήμο Φαιστού και η αξιοποίηση του Στρατοπέδου Νικολούδη!

Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, όσον αφορά την επίσκεψη κλιμακίου  του Ταμείου Εθνικής Άμυνας στο Δήμο Φαιστού. Να σημειωθεί ότι ο   Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης  υποδέχθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες, τον διευθυντή του Ταμείου Εθνικής Αμύνης (Τ.ΕΘ.Α.)  Αντιστράτηγο κ. Αντώνη Κονδύλη, τον  διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων κ. Γεώργιο Ζησιμάτο, την ειδική σύμβουλο ΥΕΘΑ κα Παληοδήμου Αικατερίνη και λοιπά στελέχη του Ταμείου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας των στελεχών στην Κρήτη με σκοπό την αξιοποίηση  ακινήτων ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Άμυνας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που απομένουν για την παραχώρηση  και την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Τγχη (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΕΜΜ.», κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί από μέρα σε μέρα.

Εκτός  του Δημάρχου, παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαυράκης, Ξηρουδάκης και Γκιαουράκη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο του Στρατοπέδου.

 

mesaralive.gr  20 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ