Στην τελική ευθεία για το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

  06 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία για το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την «απόβαση» των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στις λίστες του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, καθώς επίσης και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσαράς. Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από συμφωνία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής , για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο είναι  20 ευρώ και 50% έκπτωση για καμπίνες και οχήματα.

 Σήμερα, ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Τυμπακίου κ. Μανώλης Ορφανουδάκης, ενημέρωσε από την Πρωινή Εκπομπή του Dream 90,6 ότι το ΚΤΕΛ θα διευκολύνει τον αγροτικό κόσμο αλλά και όλους όσους επιθυμούν να μετακινηθούν την Τετάρτη το απόγευμα από το Τυμπάκι (και την Μεσαρά) προς το λιμάνι του Ηρακλείου για να ταξιδέψουν στην Αθήνα συμμετέχοντας στον μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθης. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα βρίσκονται στο Τυμπάκι για να μεταφέρουν τον κόσμο δωρεάν. Βέβαια είναι σημαντικό να έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος ότι θέλει να μετακινηθεί με το ΚΤΕΛ, ώστε να υπάρξει και η κατάλληλη πρόβλεψη και ο προγραμματισμός. Αν θα συμμετέχετε λοιπόν στο  συλλαλητήριο της Αθήνας και θα ταξιδέψετε αύριο το απόγευμα με το πλοίο, μπορείτε  να μετακινηθείτε με τα λεωφορεία που θα βάλει το ΚΤΕΛ, αρκεί να το έχετε δηλώσει στον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου Δήμου Φαιστού!

 

Δωρεάν παρκινγκ

Όπως  έγινε γνωστό την ημέρα της αναχώρησης την Τρίτη 7 Μαρτίου σε συνεννόηση με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου το παρκινγκ στο λιμάνι θα είναι δωρεάν για τα αυτοκίνητα και για την διευκόλυνση όλων όσων θα συμμετέχουν στο μεγάλο Συλλαλητήριο στην Αθήνα.

 

  06 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα