Στην τελική ευθεία για το Νυχτερινό Τυμπακιανό Καρναβάλι

mesaralive.gr  11 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία για το Νυχτερινό Τυμπακιανό Καρναβάλι

Φώτο: mesaralive

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για το αυριανό Νυχτερινό Τυμπακιανό Καρναβάλι το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:30 στην κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με στόχο η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αύριο(σ.σ.Σήμερα)  Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι θα αρχίσουν να στήνονται στην κεντρική λεωφόρο όλα όσα είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή της μεγάλης διοργάνωσης, όπως ήχος σκοινιά κτλ, γι΄ αυτό καλό θα είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και χωρίς λόγο μέσα στην πόλη του Τυμπακίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου κάνει έκκληση έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα προηγούμενων ετών με παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου, τα οποία και θα δυσχεράνουν τόσο το  έργο των διοργανωτών όσο και την διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Επίσης μετά τις 4 τα άρματα θα αρχίσουν να παρατάσσονται στο Λαγολιανό δρόμο, ενώ όσοι επιθυμούν να κατέβουν στο κέντρο καλό θα είναι να επιλέγουν κάποιο παράλληλο δρόμο. Μετά το πέρας του Καρναβαλιού τα άρματα θα προχωρήσουν στον Κλημαθιανό δρόμο.  Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι για τα βαρέα οχήματα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα υπάρχει ο νότιος παράλληλος ο λεγόμενος Περιφερειακός ο οποίος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις από το Δήμο στο «δύσκολο» σημείο που βρίσκεται έξω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου ώστε να μπορούν να περάσουν.  Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου για μια άρτια διεξαγωγή, είναι πρώτα απ΄ όλα η ασφάλεια καρναβαλιστών και επισκεπτών, η αποφυγή ταλαιπωρίας, τα οποία θα επιτευχθούν μέσα από τη συνεργασία και την κατανόηση τόσο των κατοίκων του Τυμπακίου όσο και των επισκεπτών! 

 

mesaralive.gr  11 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ