Στην τελική ευθεία για το street painting 2016 στα Μάταλα

mesaralive.gr  05 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία για το street painting 2016 στα Μάταλα

Στην τελική ευθεία για το street painting 2016, βρίσκονται οι διοργανωτές!

Μάλιστα την Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων Ματάλων καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου στα Πιτσίδια ώστε  για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ θα γίνει και καταγραφή εθελοντών για το Φεστιβάλ των Ματάλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι  και φέτος τα Μάταλα θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο καμβά, που θα φιλοξενήσει χιλιάδες χρώματα, εν΄ όψη και του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο, 17, 18 και 19 Ιουνίου!

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 τα Μάταλα θα γεμίσουν με πλήθος κόσμου σε μια χρωματιστή γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Street Painting. Η συμμετοχή καθώς και τα χρώματα που θα έχουν στη διάθεση τους οι συμμετέχοντες θα είναι δωρεάν. Η οικονομική στήριξη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην προσπάθεια της οργάνωσης του Matala Street Painting κάθε χρόνο είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.
Η δημιουργία του Matala Street Painting έχει ως στόχο την δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη θετική συμπεριφορά μέσα από την τέχνη και τα χρώματα καθώς και το καλό του τόπου μας.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων - Ματάλων

 

mesaralive.gr  05 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα