Στην τελική ευθεία οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς στην Αγία Βαρβάρα

  04 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς στην Αγία Βαρβάρα

Ένα σύγχρονο χώρο αναψυχής, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια, θα αποκτήσει η Αγία Βαρβάρα, καθώς απομένουν, πλέον, οι τελευταίες εργασίες για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς, στην θέση Ξεκοφτό.

Η τοποθέτηση των περισσότερων παιχνιδιών έχει ήδη ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες εργασίες (πόρτες, φωτιστικά, βαψίματα, διαμόρφωση χώρου στάθμευσης, φυτεύσεις κλπ.), ώστε η παιδική χαρά να παραδοθεί προς χρήση και να την απολαμβάνουν τα παιδιά της Αγίας Βαρβάρας και της ευρύτερης περιοχής.

«Ως δημοτική αρχή, τηρήσαμε την δέσμευσή μας για δημιουργία παιδικής χαράς στην Αγία Βαρβάρα, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Η παιδική χαρά στο Ξεκοφτό, προϊόν συλλογικής δουλειάς, διαμορφώνεται με τις πλέον σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό, ώστε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια, σε έναν όμορφο χώρο. Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα, για την δημιουργία περισσότερων παιδικών χαρών, σε όλο τον Δήμο» τονίζει ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.    

 

  04 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα