Στήριξη των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στο δήμο…

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Στήριξη των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στο δήμο…

φωτο:mesaralive.gr

Τη στήριξη των αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται ή θα διεξαχθούν στο Δήμο Φαιστού ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.

Ο κ. Ξηρουδάκης, ενημέρωσε ότι υπάρχουν στο Δήμο αιτήσεις από Αθλητικούς Συλλόγους και φορείς για αθλητικές εκδηλώσεις. «Θα έπρεπε να στηρίξουμε υλικά ωστόσο δεν μπορούμε σαν δήμος. Τουλάχιστον να στηρίξουμε αυτές τις διοργανώσεις με την παρουσία μας» κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Ξηρουδάκης αναφέρθηκε στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται από 15-19 Απριλίου στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» από την ΑΕ Μοιρών.

Επίσης στη διοργάνωση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Καράτε που θα διεξαχθεί στις 25 και 25 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών από τον τοπικό Σύλλογο Καράτε «Μαχητικές Τέχνες Φαιστός».

Ενώ αναφέρθηκε και στους καθιερωμένους Ιππικούς Αγώνες που διοργανώνονται από το Σύλλογος προστασίας  Γεωργαλίδικων Αλόγων στις 26 Απριλίου στο Πετροκεφάλι. «Θεωρώ ότι είναι χρέος μας να παραστούμε και να στηρίξουμε αυτές τις διοργανώσεις» είπε ο κ. Ξηρουδάκης.

 

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα