Στο χειρουργείο ο άνδρας που έπεσε από μεγάλο υψος στην περιοχή της Θερίσου

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο άνδρας, μετά το ατύχημα στην περιοχή της Θερίσου
Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, όταν άνδρας έπεσε στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας.Ο άνδρας, ηλικίας 38 ετών, έπεσε από ύψος 5 με 6 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.
Μάλιστα, το σώμα του άνδρα διαπέρασε μία πέργκολα, που βρισκόταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας, προτού πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατρός, προκειμένου να μεταφέρουν τον άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηράκλειου (ΠΑΓΝΗ), το οποίο και εφημέρευε.
Ο τραυματίας, ο οποίος φέρει κάταγμα στο πόδι, αρχικά, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του ΠΑΓΝΗ και το απόγευμα εισήχθη στο χειρουργείο.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Ιωάννης Φανουργιάκης, «Ο άνδρας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από τους ορθοπεδικούς του ΠΑΓΝΗ».
Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό από τις οποίες ο άνδρας - από τη μια στιγμή στην άλλη - βρέθηκε στο κενό.
Δείτε επίσης
- Τένις: Θριαμβευτής στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς
- Καιρός: Παραμένει η σκόνη,έρχονται βροχές
- Πανελλήνιες: Τα τμήματα με εργασιακές προοπτικές και προσιτές βάσεις για τους υποψηφίους
- Koρονοϊός: 1829 νέα κρούσματα και 65 νεκροί σήμερα στη χώρα
- Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου
Σχετικά άρθρα
- “Σημαντικό - έστω και με καθυστέρηση – το άνοιγμα των νέων εμβολιαστικών κέντρων στο Ηράκλειο”
- Στο «κόκκινο» ο Δήμος Ηρακλείου
- Πρόσω ολοταχώς για το “Central Park” του Ηρακλείου
- Στο Ηράκλειο και τα οκτώ κρούσματα της μετάλλαξης του ιου που ανακοινώθηκαν στην Κρήτη
- Μεταφορά της βάσης του Ιντσιρλίκ στο Ηράκλειο εξετάζουν οι Αμερικανοί