Στο έλεος της κακοκαιρίας και σήμερα η χώρα

  11 January, 2022 ΑΡΘΡΑ
Στο έλεος της κακοκαιρίας και σήμερα η χώρα

Η κακοκαιρία Διομήδης επηρεάζει για δεύτερη ημέρα τη χώρα μας την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, δίνοντας κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Ο καιρός σε περιοχές της Κρήτης

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στην Κρήτη, σήμερα Τρίτη, 11 Ιανουαρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αύριο Τρίτη, προβλέπεται άστατος καιρός με έντονες νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, ενώ το βράδυ θα σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Άνω Βιάννο προβλέπονται έντονη βροχόπτωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό και στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, καθώς αναμένεται έντονη βροχόπτωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός και στο Αρκαλοχώρι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός και στο Ρέθυμνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη βροχόπτωση αναμένεται και στο Σπήλι Ρεθύμνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στα Χανιά μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ από το μεσημέρι έως και αργά το απόγευμα προβλέπονται έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα Φαλάσαρνα την Τρίτη, Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Χειμωνιάτικο αναμένεται το σκηνικό του καιρού και στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς προβλέπονται βροχές και αργά το απόγευμα θα σημειωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Σητεία, αναμένεται αρχικά έντονη συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ από το μεσημέρι αναμένεται επιδείνωση του καιρού και θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

 

  11 January, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα