Στο επίκεντρο τα ζητήματα των ΔΕΥΑ, παρουσία των Νικολιδάκη - Ορφανουδάκη

  17 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο επίκεντρο τα ζητήματα των ΔΕΥΑ, παρουσία των Νικολιδάκη - Ορφανουδάκη

Ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού Μανώλης Ορφανουδάκης μετέχουν στην 30η πανελλαδική Συνέλευση των ΔΕΥΑ

Η 30η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (η οποία είναι εκλογοαπολογιστική) και οι παράλληλες εκδηλώσεις της πραγματοποιείται στη Λάρισα από χθες στο κτήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας και στη διάρκεια της έχουν τεθεί όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Οργανισμούς πανελλαδικά.

Στη διάρκεια της έγιναν και οι διαδικασίες για τον ορισμό νέων μελών στα Όργανα της. Μάλιστα ο κ. Ορφανουδάκης εξελέγη στην εποπτική Επιτροπή της ΕΔΕΥΑ, κάτι που αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση για τον ίδιο, αλλά και μια ακόμη θέση ευθύνης.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης αποτελεί το όργανο της κοινής εκπροσώπησης των ΔΕΥΑ και έχει γενικό σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΥΑ και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ' όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου του ως κοινωνικών φορέων.

H ΕΔΕΥΑ ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί από το 1990. Έχει έδρα της τη Λάρισα και διοικείται από 13 μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που εκλέγεται κάθε πέντε χρόνια από τη Γενική Συνέλευση των μελών της και απαρτίζεται από εκπροσώπους των ΔΕΥΑ, Προέδρους ή μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

(Στη φωτογραφία ο κ. Ορφανουδάκης με το δημαρχο Τρικκαίων και προεδρο της ΚΕΔΕ καθώς και με τον δήμαρχο Φαιστού)

 

  17 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα