Στο επίκεντρο της συζήτησης στο Τυμπάκι , το χωροταξικό

mesaralive.gr  04 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο επίκεντρο της συζήτησης στο Τυμπάκι , το χωροταξικό

Φώτο: mesaralive

Με φλέγον θέμα το χωροταξικό και επιμέρους θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου, αλλά και γενικότερα του παραλιακού μετώπου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ η συνάντηση εκπροσώπων φορέων στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Όσον αφορά το θέμα του χωροταξικού, οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής, από την ΔΕ Τυμπακίου, το Καλαμάκι, την Αγία Γαλήνη, θα είναι παρόντες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr η Περιφέρεια βλέπει θετικά τις προτάσεις  της επιτροπής φορέων που συστάθηκε στο Τυμπάκι για το χωροταξικό, προτάσεις που μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν με  το αεροδρόμιο και το παραλιακό μέτωπο. Και μπορεί η Περιφέρεια να δέχεται αυτές τις προτάσεις, ωστόσο θεωρείται σημαντική και απαραίτητη  η παρουσία της επιτροπής φορέων κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ηράκλειο.

Συναντήσεις κάθε 15νθήμερο

Εκτός από το χωροταξικό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Τυμπάκι, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως ο προγραμματισμός των συναντήσεων, όλων των φορέων του παραλιακού μετώπου, από το Καλαμάκι, το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη. Μάλιστα αποφασίστηκε οι συναντήσεις να πραγματοποιούνται κάθε δεκαπενθήμερο, ώστε να συζητούνται τα όποια θέματα και προβλήματα προκύπτουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τη συνάντηση της Τρίτης, ενημερώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου οι εκπρόσωποι Συλλόγων που συμμετείχαν, όσον αφορά την καταγραφή που κάνει η Περιφέρεια Κρήτης για  τους ενεργούς συλλόγους. Συγκεκριμένα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, έχει φτάσει έγγραφο από την Περιφέρεια στο οποίο αναφέρονται οι ενέργειες που απαιτείται να γίνουν από κάθε ενεργό σύλλογο ώστε να καταγραφεί και γι΄ αυτό το θέμα ενημέρωσε τους παριστάμενους εκπροσώπους των φορέων ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Χαλκιαδάκης.

 

mesaralive.gr  04 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα