Στο Ηράκλειο απο σήμερα ο Πρωθυπουργός: Παρουσιάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κρήτης

  25 January, 2023 ΑΡΘΡΑ
Στο Ηράκλειο απο σήμερα ο Πρωθυπουργός: Παρουσιάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κρήτης

Από την Κουμουνδούρου, μετά και τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες, με την επίσκεψη Τσίπρα στην ΑΑΔΕ, την αποστολή επιστολών από τον κ. Ράμμο στους προέδρους των κομμάτων και στον ΠτΒ, ακολούθως την επίσκεψη Τσίπρα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τη δήλωσή του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου ζητούσε παραίτηση Μητσοτάκη, αφήνουν να εννοηθούν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάθεση πρότασης μομφής στην κυβέρνηση.

Από το Μαξίμου η απάντηση σε όλα όσα εκτυλίχθηκαν χθες με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα και Ράμμο ήταν σκληρή με δύο ανακοινώσεις από τον Γιάννη Οικονόμου. Το Μέγαρο Μαξίμου μίλησε για προνομιακή σχέση του προέδρου της ΑΔΑΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ» που τον οδήγησε σε «βαρύ θεσμικό και πολιτικό ατόπημα».

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ η απάντηση της κυβέρνησης είναι ότι είναι καλοδεχούμενη και ότι θα πέσει στο κενό.

Πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο ανέφεραν ότι, εφόσον κατατεθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαδικασίες της συζήτησης θα ξεκινήσουν άμεσα, «με διαδικασίες fast track», όπως τόνιζαν.

Πάντως, ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί θα αναχωρήσει κανονικά για την Κρήτη, όπου έχει προγραμματίσει περιοδεία και θα υλοποιήσει το πρόγραμμά του, επιστρέφοντας στην Αθήνα μετά την ολοκλήρωσή του, καθώς δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του στη Βουλή για την έναρξη των διαδικασιών.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη 
 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί εργοτάξια του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου στο Καστέλι.

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης, στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αύριο Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης στις 9 το πρωί και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες, και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον ΟΛΗ, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

 

  25 January, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα